Ru

Loghează-te Înregistrează-te

Favorite

Termeni și condiții

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.rechizite.md reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Informatiile furnizate catre Xeroton SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Xeroton SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

Oferta de produse este actualizată periodic, dar dorim să menționăm că pot exista situații în care unele produse, deși apar în oferta de pe site, nu sunt disponibile pe stoc. De asemenea sunt cazuri în care unele produse nu apar în oferta de pe site, dar le puteți include în comanda D-voastră. În acest caz contactați operatorul nostru la nr. 022-928008 pentru a confirma stocul.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna in ambalajul original, inclus in folia produsului si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 7 zile lucratoare de la primire.

Produsele comercializate prin intermediul www.rechizite.md sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite documente fiscale. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.

Produsele cumpărate din categoria "Tehnică de birou" care beneficiază de garanție, vor fi însoțite de certificat de garanție